Thaise kippensoep is een heerlijke variant van kippensoep. Het heeft meer smaak en een pittige tint. Het recept bestaat uit meerdere ingrediënten dan het originele recept. Er worden meer smaken in verwerkt, je kan het zien als luxe kippensoep. Het is daarom wel wat moeilijker te maken als traditionele kippensoep, maar het is natuurlijk erg gezellig om een soepie te maken. In dit recept staan veel ingrediënten, u kunt natuurlijk een aantal van deze ingrediënten eruit laten i.v.m. allergie of andere zaken. De Thaise kippensoep is natuurlijk ook heerlijk met noedels, en zorgt hierdoor voor een goed maaltijd.

Deze Thaise kippensoep kan goed gecombineerd worden met andere Thaise gerechten. Maar niet alleen met Thaise gerechten, maar alle gerechten passen goed bij deze soep. Deze soep is zo veelzijdig dat u hem echt een keer geprobeerd moet hebben!

Thaise kippensoep is ook in de supermarkt te verkrijgen, dit word een hele makkelijke maaltijd. Het is zelfs in zakjes te krijgen die u mee kunt nemen naar uw werk, alleen wat koken water erbij en de soep is klaar. Toch raad ik aan om het zelf te maken, dit is natuurlijk vaak het lekkerst.